Bocas Bali Dina Warta

Placeholder

Bisa 20, 2022

Forbes (Inggris) - Hunts Harta, Kamar Kabur sareng Caddies Cocktail: Hotél Nyiapkeun Pikeun Perjalanan Usum Panas 2022

Bisa 17, 2022

MSN (Spanyol) - Latinoamérica: Visite la primera "playa flotante" del mundo

Bisa 1, 2022

Business Insider (Basa Inggris) - Tilas eksekutif téknologi muka Resort pulo swasta gaya Bali di Panama kalayan pantai buatan manusa sabab teu aya.

April 20, 2022

Perjalanan CNN (Basa Inggris) - Resort pulo swasta mewah di Panama ngungkabkeun pantai 'udara' anyar

April 14, 2022

Robb Report Méksiko (Spanyol) - A FALTA DE UNA NATURAL, EL EXCLUSIVO RESORT BOCAS BALI, EN PANAMA, DECIDIÓ CREAR SU PROPIA 'PLAYA ELEVADA'

April 14, 2022

Barang (Basa Inggris) - Resort pulo Paradise ngawangun 'pantai udara' munggaran di dunya

April 14, 2022

Daddy Urban (Inggris) - Resort méwah ieu ngagaduhan 16 villa di jero cai. Sareng hiji Pantai Overwater. Bocas Bali di Panama Kaleungitan Pantai Keusik Bodas, Janten Diwangun

April 13, 2022

Larazon (Spanyol) - Cuando podemos disfrutar de la paradisíaca isla de Bali en medio del mar Caribe

April 12, 2022

Bos Hunting (Basa Inggris) - Bocas Bali Resort Di Panama Karek Ngawangun Basisir Ngambang Kusabab Teu Aya

April 11, 2022

Karibia News Digital (Spanyol) - Bocas Bali, la island privada en Panama que construyó su propia playa

April 10, 2022

Jurnal Karibia - The Newest Overwater Bungalow Resort Karibia Aya di Panama

April 10, 2022

The Coastal Mag (Inggris) - Swasta Island ngewa di Panama

April 09, 2022

Alatan Lalaki - RESORT BOCAS BALI MUNGGUHKEUN 'PANTAI ELEVATED' PERTAMA di dunya

April 08, 2022

Perjalanan sareng Leisure (Basa Inggris) - Resort Pulo Pribadi ieu di Panama Mibanda 'Pantai Aerial' Anyar - sareng Vila Leuit Sareng Kolam Renang

April 8, 2022

Laporan Robb (Basa Inggris) - Resort Pulo Pribadi Méwah Panama Ieu Teu Gaduh Pantai. Jadi Ieu Nyiptakeun hiji 'Ngambang'.

06 April 2022

Bloomberg (Basa Inggris) - 'Pantai Aerial' parantos dibuka di Panama

Januari 18, 2022

Majalah Debut (Spanyol) - Bocas Bali: Un Nuevo Eco-Resort de Lujo Sobre El Agua en Bocas Del Toro, Panama (PDF) | Publikasi pinuh (Isu)

Désémber 1, 2021

Architectural Digest Amérika Latin (Spanyol) - Panama un Hotel - ngewa Al PARAÍSO (PDF) | Publikasi pinuh (PDF)

November 26, 2021

The Happening (Spanyol) - Bocas Bali, el nuevo eco-resort sobre el agua en Latinoamérica

November 21, 2021

El Informador (Spanyol) - Acaricia el lujo EN BOCAS DEL TORO (PDF)

November 20, 2021

Robb Report Méksiko (Spanyol) - ESTE ECO-RESORT DE LUJO SOBRE EL AGUA, DE INSPIRACIÓN BALINESA, BIEN VALE VISITAR PANAMÁ

November 17, 2021

CondeNast Traveler (Spanyol) - Bocas Bali, un nuevo eco-resort de lujo en Panama

November 12, 2021

MarketWatch (Basa Inggris) - Mésér Ieu, Henteu Éta - Ieu mangrupikeun 9 kado pangsaéna pikeun usum liburan ieu

November 14, 2021

Forbes Amérika Tengah (Spanyol) - Panamá estrena un eco-resort de lujo sobre el agua

November 11, 2021

Majalah Summa (Spanyol) - Bocas Bali, el nuevo eco-resort de lujo que abre sobre el agua en Bocas del Toro, Panama

September 17, 2021

E Online (Basa Inggris) – Di jero Kantong Kado Emmys 2021

September 17, 2021

TV Tambahan (Basa Inggris) - meunang eta! Hiji Kantong Kado Emmys