Panama urang swasta Island méwah ngewa

Panama urang swasta Island méwah ngewa

Dibuka deui dina bulan Séptémber

"Hirup mangrupikeun hal anu paling langka di dunya. Seuseueurna jalma aya, éta waé. ” - Oscar Wilde

Arsiték Andres Brenes, anu paling dikenal pikeun ngarancang hotél anu paling seksi di dunya, parantos nyiptakeun karya anu pikaresepeun. Dina tetempoan Kota Bocas sumanget di Bocas Del Toro, Panama, perenahna hiji getaway luar biasa Bali diideuan leuwih-the-cai, Nayara Bocas del Toro, nu nandingan resorts paling breathtaking di dunya. host charismatic Resort urang Scott Dinsmore ensures hiji haneut, pangalaman unforgettable keur sémah urang, anu mikaresep campuran langka kami spontanitas informal dina setting Karibia elegan.

Imajinatif

The Worlds First Aerial Beach

Diwangun Leuwih Cai dina Stilts

Lengkah ti boardwalk expansive langsung kana pantai Kupu-Kupu, featuring enggal-to-be- kawentar Tipsy Bar. Soak nepi panonpoé jeung angin ngahiliwir tur pastikeun ngalaman stairway kolam renang-kawas ngarah ka cai kristal-jelas eternally haneut tina Karibia pikeun ngojay soré.
Ngimpi

accommodations

Villas cai

sémah urang ngarasakeun 1,100 méter pasagi hirup alfresco spektakuler, istirahat dina stilts leuwih Laut Karibia. Salian kolam renang sareng téras pribadi, unggal villa gaduh ranjang raja kalayan linen mewah sareng mural batu sabun ukiran leungeun anu elegan. Dina gaya tradisional Bali, seniman dedicated leuwih 1,000 jam pikeun ukiran parabotan kayu jati unggal villa urang.
Lavish

tuang & cocktails

Dua Réstoran

Pangalaman tuang anjeun di The Elephant House sareng The Coral Café ngémutan ongkos tradisional sadaya-inklusif pikeun milih bahan-bahan lokal anu seger sareng kadaharan laut régional anu sumberna ti pamayang Bocas. Diideuan ku rumah kaca di situs urang, master chef masterminds masakan inovatif keur unggal tepung.
Teu aya tungtungna

kagiatan

Hal ka Awewe

Ngojay atawa snorkel langsung ti villa overwater Anjeun. Atawa ngajajah cai Karibia sabudeureun pulo urang via kayak atanapi paddleboard. Pikeun pangalaman snorkeling terpencil, pulo leutik langsung peuntas ti villas sarwa kahirupan laut breathtaking. Cai cerulean Nayara Bocas del Toro haneut sapanjang taun. Tapi upami anjeun resep cai tawar tibatan cai asin, kolam renang clubhouse kami anu endah mangrupikeun tempat anu tenang pikeun berjemur.

eksklusip

Nayara Bocas del Toro Daily VIP Air Service

Panama Kota ka sareng ti Bocas Town
45 Flights Menit

Dimimitian 1 Januari 2023, sémah Nayara Bocas del Toro ayeuna tiasa nikmati sambungan perjalanan anu mulus nalika datangna internasional di Bandara Tocumen langsung ka bandara Bocas del Toro dina King Air 200 kami khusus pikeun 8 panumpang. Kami beroperasi tujuh dinten saminggu sareng jadwal penerbangan kami nyaéta kieu:

9:30 AM Poéan - Bocas Town ka bandara Tocumen di Panama City dugi ka 10:15AM
4:00 PM Daily - Bandara Tocumen di Panama City ka Kota Bocas dugi ka 4:45PM

VIP Meet & Assist Service kami sayogi pikeun kadatangan internasional

Elegan

Seni jeung Desain Arsitéktur

Kalayan Undertones Bali Beunghar

Pulo swasta leutik di Bocas Del Toro tiasa janten tempat anu terakhir anu anjeun ngarepkeun pikeun ngalaman arsitéktur anu endah anu ditingkatkeun ku mural batu sabun ukiran tangan sareng potongan seni alam akar gula dua ton anu ngahias pangadilan alfresco lantai marmer. Pikeun anu resep seni - seueur kejutan anu ngantosan.
Lingkungan

kelestarian

Ngajaga Terumbu Karang urang

Kami gairah pikeun ngajaga kaéndahan alam pulo pribadi urang sareng cai na. Nayara Bocas del Toro 100% kaluar grid. Baskom Catchment nyimpen 55,000 galon cai hujan pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan cai tawar anu dimurnikeun. Sareng panonpoé ngahasilkeun listrik urang dina bentuk tanaga surya.

Diulas dina: