Shëndeti dhe siguria

placeholder

Politika e vaksinimit

"Bocas Bali është zgjedhja më e mirë e pushimeve për shëndetin dhe sigurinë e udhëtimit."

Gerson Agüero – Menaxher i Resortit

Për sigurinë e mysafirëve tanë, stafit dhe komunitetit tonë panamez, ne kërkojmë që të gjithë të ftuarit të vaksinohen plotësisht kundër Covid-19 ose të paracaktojnë një test negativ të COVID-XNUMX.

Përveç politikës sonë të vaksinimit:

 • Bocas Bali është në një ishull privat.
 • Vilat janë të vendosura larg njëra-tjetrës.
 • Klubi ynë prej 8,000 metrash katrorë është i hapur.
 • Ne kemi një gjysmë milje me trotuare 10 këmbë të gjera.
 • Elephant House, restoranti ynë mbi ujë, është i hapur.
 • Jemi të kufizuar në 14 vizitorë që qëndrojnë me ne në të njëjtën kohë.

Procedurat e pastrimit të Bocas Bali

“Ne ofrojmë një mjedis të sigurt, të shëndetshëm, të pastër, në mënyrë që të pushoni dhe të shijoni pushimet tuaja.”

Scott Dinsmore - Drejtor i Përgjithshëm
 • Alkooli për higjienën e duarve është i disponueshëm në dhomat e miqve dhe në të gjitha ambientet e përbashkëta.
 • Të gjitha ushqimet në restorante shërbehen a la carte - nuk ka bufe.
 • Vendet e restorantit janë të distancuara në mënyrë të sigurt.
 • Gjatë përgatitjes së ushqimit, ne përdorim enë të veçanta për mishin e papërpunuar dhe të zier.
 • Anketat kryhen në të gjithë shitësit e ushqimeve dhe pijeve për të siguruar praktika të shkëlqyera sigurie.
 • Shitësit lokalë përdoren kur është e mundur për të reduktuar trajtimin e produktit.
 • Baret janë të pavlefshme për të gjitha objektet dhe produktet që mysafirët mund të prekin.
 • Sipërfaqet e prekshme dezinfektohen çdo ditë.
 • Sipërfaqet e përdorura shpesh, si dorezat e dyerve, dezinfektohen disa herë në ditë.
 • Stafi përdor maska ​​dhe doreza kur është e nevojshme.
 • Maska dhe doreza janë në dispozicion për mysafirët sipas kërkesës.
 • Kujdestaria e shtëpisë mban doreza gjatë procesit të pastrimit.
 • Të gjitha sipërfaqet në dhomat e miqve dezinfektohen çdo ditë.
 • Një mjegull dezinfekton tërësisht dhomat ndërmjet vizitave të mysafirëve.
 • Të gjitha rrobat lahen në ujë të nxehtë me detergjentë miqësorë me mjedisin.
 • Në zonat e përbashkëta, ventilatorët dhe kondicionerët mbajnë ajrin e pastër që qarkullon.
 • Asnjë para nuk pranohet, vetëm karta krediti dhe debiti për qëllime higjienike.
 • Punonjësit duhet të lajnë duart shpesh dhe inkurajohen të shmangin prekjen e fytyrës.
 • Punonjësit janë të edukuar për higjienën dhe sigurinë e duhur.
 • Punonjësit merren në pyetje çdo ditë për shëndetin e tyre.
 • Informacione shtesë për sigurinë dhe higjienën janë në dispozicion për mysafirët.

Panamaja është një vend i sigurt për pushime

“Ne themeluam Bocas Bali në Panama sepse vendi është i sigurt dhe pa uragane”.

Dan Behm – Pronar

Ne e bazojmë vlerësimin tonë të sigurisë në vlerësimet e Qeverisë së SHBA-së, e cila vlerëson sigurinë e udhëtimit për çdo vend në botë. Qeveria amerikane e përditëson vazhdimisht këtë informacion. Ndërsa rastet e Coronavirus zbehen dhe rrjedhin në Panama dhe në mbarë botën, qeveria e SHBA i ndryshon vazhdimisht këto vlerësime bazuar në rrezikun e perceptuar të Coronavirus.

 • Panamaja ka vlerësimin më të mirë që jep qeveria amerikane, e cila është "e bardhë". *
 • Panamaja është vendi më i sigurt në Amerikën Qendrore. *
 • Sipas raportit të SHBA-së, Panamaja është më e sigurt se Mbretëria e Bashkuar, Italia dhe Spanja. *
 • Panamaja ndodhet në një zonë pa uragane.

* Këto vlerësime janë para-koronavirus. Qeveria e SHBA në përgjithësi rekomandon kundër të gjitha udhëtimeve ndërkombëtare gjatë koronavirusit. I takon udhëtarit individual të përcaktojë nivelin e tolerancës së tij ndaj rrezikut të koronavirusit sipas vendit.

Jini të sigurt dhe kënaquni!