Më të mirat e Bocas del Toro, Panama

Këshilla Travel

Eksploroni Parkun Kombëtar Isla Bastimentos

Bocas Del Toro është i pasur me aventura, me opsione në dukje të pafundme për të eksploruar. Disa nga pikat më të lë pa frymë janë në Parkun Kombëtar Isla Bastimentos.

Plazhi i ri mbi ujë i Bocas Bali Resort
Këshilla Travel

Plazhi i ri mbi ujë i Bocas Bali Resort

Ëndërruese, imagjinative dhe personale - këto janë tre fjalët, ose më saktë ndjesitë, që do t'ju shfaqen menjëherë në mendje kur të dilni në breg të Bocas

Regjistrimi: Përditësimet e blogut

Kjo faqe mbrohet nga reCAPTCHA dhe Google Politika e Privatësisë Kushtet e Shërbimit zbatohen.

Postimet e fundit: