Kohët më të mira për të pushuar në Bocas del Toro, Panama

placeholder

Bocas Town është plot me vizitorë gjatë gjithë vitit. Por, pavarësisht sa të zënë, ka gjithmonë shtrirje të bukura plazhesh me rërë të bardhë që mund t'i keni për vete. Moti është gjithmonë i ngrohtë në Bocas Del Toro. Është një nga vendet e pakta në botë me vetëm rreth tre shkallë ndryshimi në nivelet maksimale ditore për temperaturën e ajrit çdo vit dhe katër gradë ndryshim në temperaturat ditore të ujit çdo vit.

La Instituti i Kërkimeve Tropikale Smithsonian në Bocas del Toro dha shumë nga këto informacione.