Најдобри времиња за одмор во Бокас дел Торо, Панама

Случаеви

Градот Бокас е раздвижен со посетители во текот на целата година. Но, без разлика колку е зафатено, секогаш постојат прекрасни делови од бели песочни плажи кои можете да ги имате за себе. Во Бокас Дел Торо времето е секогаш топло. Тоа е едно од ретките места во светот со само околу три степени на варијација на дневните високи температури на воздухот годишно и четири степени на варијација на дневните температури на водата годишно.

на Институт за тропски истражувања Смитсонијан во Бокас дел Торо обезбеди многу од овие информации.