Panama Private Island Luxury Uwal

Panama Private Island Luxury Uwal

Mbukak maneh ing September

"Urip iku sing paling langka ing donya. Umume wong ana, mung iku. - Oscar Wilde

Arsitek Andres Brenes, sing misuwur amarga ngrancang hotel paling seksi ing donya, wis nyipta karya agung liyane. Ing ngarepe kutha Bocas sing semangat ing Bocas Del Toro, Panama, ana papan wisata sing inspirasi saka Bali sing luar biasa, Bocas Bali, sing saingan karo resor sing paling narik ati ing donya. host karismatik Resor kita Scott Dinsmore njamin anget, pengalaman iso lali kanggo tamu, sing seneng gabungan langka saka spontanitas informal ing setelan Karibia elegan.

Imajinatif

The Worlds First Aerial Beach

Dibangun liwat banyu ing Stilts

Langkah saka boardwalk ekspansif langsung menyang pantai Kupu-Kupu, nampilake Tipsy Bar sing bakal misuwur. Rendhem srengenge lan angin lan priksa manawa sampeyan bisa nemu tangga kaya blumbang sing tumuju ing banyu bening kristal ing Karibia sing langgeng kanggo nglangi sore.
Ngalamun

penginapan

Banyu Villas

Tamu kita seneng 1,100 meter persegi urip alfresco biasa, ngaso ing stilts liwat Segara Karibia. Saliyane blumbang lan teras pribadi, saben vila duwe amben raja kanthi linen mewah lan mural watu sabun ukiran tangan sing elegan. Ing gaya tradisional Bali, seniman nyediakake luwih saka 1,000 jam kanggo ngukir perabotan kayu jati saben vila.
sugih

Dining & Cocktails

Loro Restaurant

Pengalaman panedhaan sampeyan ing The Elephant House lan The Coral Café nolak panganan tradisional kabeh kalebu bahan-bahan lokal sing seger lan panganan laut regional sing asale saka nelayan Bocas. Diilhami dening omah kaca ing situs, master master chef kita pasugatan inovatif kanggo saben dhaharan.
Tanpa wates

Lelakon

Sing Bakal Dhewe

Nglangi utawa snorkeling langsung saka villa overwater sampeyan. Utawa njelajah perairan Karibia ing saubengé pulo kita liwat kayak utawa paddleboard. Kanggo pengalaman snorkeling sing terpencil, pulo cilik sing langsung nyabrang saka vila kasebut dadi tuan rumah urip segara sing nggumunake.

Banyu cerulean Bocas Bali anget ing saindhenging taun. Nanging yen sampeyan luwih seneng banyu tawar tinimbang banyu asin, blumbang clubhouse sing nggumunake minangka papan sing tenang kanggo berjemur.
Elegant

Seni lan Desain Arsitektur

Kanthi Undertones Bali Sugih

A pulo pribadi cilik ing Bocas Del Toro bisa dadi panggonan pungkasan sampeyan bakal nyana kanggo nemu arsitektur nggumunke meningkat dening tangan ngukir watu sabun mural lan loro-ton gula ROOT Piece seni alam adorning lapangan marmer lantai alfresco. Kanggo sing seneng seni - akeh kejutan sing nunggu.
Lingkungan urip

Sustainability

Nglindhungi Terumbu Karang kita

We are hasrat babagan ngreksa kaendahan alam pulo pribadi kita lan banyu sawijining. Bocas Bali 100% saka kothak. Baskom tadahan nyimpen 55,000 galon banyu udan kanggo nyedhiyakake kabeh kabutuhan banyu tawar sing diresiki. Lan srengenge ngasilake listrik kita ing bentuk tenaga surya.

Bintang ing:

Logo Bloomberg News
Logo Robb Report
Logo majalah Travel & Leisure
Logo Robb Report
Logo majalah Travel & Leisure
Logo Bloomberg News